marți, 27 decembrie 2011

Mos Craciun ne-a gasit acasa

 Mos Craciun cu plete dalbe,
 A sosit de prin nameti
 Sa ne-aduca daruri multe
 La fetite si baieti!
 Anul acesta, Mosul ne-a gasit acasa, alaturi de prieteni, in jurul bradului. Asa ca seara de Ajun, a fost cu adevarat reusita. Mosul a impartit daruri, nu numai copiilor care i-au recitat cite o poezie, cit si noua, parintilor cuminti.

miercuri, 21 decembrie 2011

Perle 3.5 - 4 ani - decembrie 2011

Mergem sa cumparam ghetutze. Bagam in picior gheata si il intrebam:
- Baby, cum iti vine? E ok? Unde e degetul mare?
raspunsul lui: -Imi plac. Degetul e inauntru.

Dialog intre el si tuni (mama mea, bunica lui):
Mama- hai mama sa mergem.
Baby: - tuni, eu nu sint mama, eu sint copil. Nu stii?

 Cu citeva zile inainte de  Mos Nicolae, se intoarce cu o nuielusa in casa, adunata din gardurile vecinilor, pe care o pastrez si in noaptea de mos i-o pozitionez pe linga alte cadouri intr-o ghetutza. Dimineata o gaseste si zimbeste - mami, uite mosul s-a jucat cu nuielusa pe care am adus-o eu tuni de afara! (mai spune-i ca a lasat-o ptr ca n-a fost cuminte...)

marți, 13 decembrie 2011

Varsat de vant

 Sint deja 10 zile de cind stam cu teama ca apar bubitele neinvitate ale varsatului.
 Deja parte din colegii de gradi ai lui Gabi au revenit, iar ultimul imbolnavit are deja cca 10 zile. Au ramas 5-6 curajosi din grupa de 25 care au scapat de boala, sau cel putin pina acum. Sa mai spun ca frica e de 2 ori mai mare, pentru ca ma astept sa facem impreuna, sa stam amindoi acasa 2 saptamini?

 Cu fiecare zi care trece respir usurata.
 Cred ca atit eu, cit si cei din jurul meu. Desi am citit si intrebat, cum ca in perioada de incubatie, boala nu este contagioasa, ci numai dupa aparitia bubelor.

luni, 12 decembrie 2011

Jocuri de seara - deghizari

Ne-am jucat intr-o seara de-a deghizatul. Pentru prima oara n-am folosit decit o esarfa si un cearceaf. Dar promitem sa mai facem.
Am avut parte de un bebelus, o stafie, o maicutza si un arab. A fost ditractiv!

Si ma mai pling ca n-am timp de curatenie... cum as putea daca am programul asa incarcat!

vineri, 9 decembrie 2011

Felicitari pentru cei dragi - 3,5 ani


 Felicitari: avem nevoie de hartie colorata, foarfeca si lipici. Ceva imaginatie nu strica. Noi am decupat (adica mai mult eu, floricele, stelutze, brazi, inimioare, sau picaturi) si le-am lipit.
 Ce a iesit din minutzele noastre.

joi, 8 decembrie 2011

33 ani - La multi ani, tati!!!

Tati a facut 33 ani!!!! Varsta rotunda, nu?



 La multi ani, tati!!! Sa fii sanatos si sa ai parte si de noroc, sa ne fii alaturi si sa ne bucuram de piticul nostru in continuare!

miercuri, 7 decembrie 2011

Curatenia

De citeva zile bune ma tot adun si incerc sa fac curatenie generala... Ce-mi iese... vedeti mai sus, sau mai jos... e acelasi decor. Ma uitam prin camera si ma gindeam cum arata casa inainte de Gabi... Acum 4 ani, pe vremea asta, era totul nou si curat, doar ce ne mutasem, si era o ordine de nedescris.
 Cum e acum? Superb, mai bine, mai frumos ... mai noi. Asa arata casa (aproximativ...), insa nu ma pling. E Baby acolo care desi face in urma noastra dezordine, desi nu ne mai lsa timp de aranjat prin casa, de pus toate la locurile lor, desi vrea numai actiuni comune... ne umple viata, asa cum ne-a umplut si casa.

luni, 5 decembrie 2011

Perle 3.5 - 4 ani - noiembrie 2011

"Soarele ma ajuta sa fiu cuminte." (adica ziua... presupun ca e o reactie a replicii - e cuminte cind doarme)

 "Mi-ai mincat creierii" (cind ceva nu iese cum vrea el, sau cind nu capata ce vrea)

 Vine in pat la mine "sa-ti dau pupicu de noapte buna" si apoi ma cheama la el in pat sa-l invelesc si dupa vrea pupic de noapte buna. (din seria te conduc eu, apoi condu-ma tu).