miercuri, 14 martie 2012

Imprecheatul obiectelor

  Activitate de seara: intr-o cutie punem perechi de obiecte identice - ex. 2 sosete, 2 furculite, 2 mere, 2 masinutze galbene, 2 masinutze verzi.. etc. Le amestecam bine si apoi se da startul. Fiecare trebuie sa adune cat mai multe perechi. Din cutie obictele se scot cite doua identice. Pina se goleste cutia. Cel care aduna cele mai multe perechi cistiga,
  In cazul nostru e clar cine a castigat, nu? Bineinteles ca exista si premii!

marți, 13 martie 2012

marți, 6 martie 2012

Martisorul de la Gabi - 1 Martie


Asa arata primul martisor facut de Gabi. Pentru cateva secunde mi-am tinut respiratia.

 Am baiat mare, n-are nici 4 ani, dar e baiatul meu frumos, destept si iubit. Nu mi-am inchipuit niciodata ca dragostea mamei fata de copil poate avea asemenea profunzime, ca sacrificiul poate fi suprem, ca ziua e de vara, chiar daca nametii sint de 30 cm afara.

 Cred ca sint nebuna, cred ca nu identific bine dragostea pe care trebuie sa o poarte o mama, baiatului ei. Stiu doar ca universul meu si toata viata mea actuala ii sint dedicate lui. Stiu si cred ca nu e bine, stiu si cred ca va trebui sa nu triesc prin el, poate doar pentru el.. insa il iubesc atit de mult! Fiecare lacrima a lui ma doare, chiar si acelea varsate atunci cind e pedepsit (norocul meu e ca nu o cere prea des).

Ma gindeam ca ma pot declara o mama implinita. E un copil atit de bun. Mereu a fost intelegator - sper timpul sa nu ma contrazica. N-am avut probleme cu somnul, cu mancatul, cu atitudinea sau comportamentale. E sensibil, poate cam mult ptr. un baietel (asa spun unii), dar e puiul meu iubit si ador asta la el.

 Te iubesc mult, Baby meu!