miercuri, 30 mai 2012

Nu uita, te iubesc mult!

 Zi de munca... agitatie, nebunie... poate mai mult decit in alte zile.
 Ma suna o prietena, sa ne invite pe la ea. Suna pe telefonul de servici si raspund, desi era biroul plin si nu prea vorbesc lucruri personale de fata cu atita lume. Ma bucur, mai ales ca lui Baby stiu ca-i va face placere invitatia. Formez acasa, sa-i spun ciutanului si dau pe speaker din gresala. Ideea era sa-i spun repede si sa inchid.
 Il anunt ca va trebui s-o asculte pe tuni, pentru ca dupa il voi lua in vizita la prietenul lui. E incintat si arata asta. Dau sa inchid in viteza, la care el: "mami, nu uita, te iubesc mult!".

 Si uite asa timpul s-a oprit pret de cateva secunde in loc... si ma gindesc. Citeva secunde in plus ce pierdeam daca-i spuneam obisnuitul "te pup", "te iubesc" ... ?!?

 Ajungi sa te intrebi, de cite ori economisim citeva secunde sau minute, in locul declaratiilor? Ca stiu ceilalti ca ii pupam sau ne e dor de ei?!?

luni, 28 mai 2012

Dormitul in masina...


 "Nu conteaza ca am o luna sau 4 ani, ca e vara sau iarna, ca sint obosit sau m-am trezit doar de 1-2 ore. Important e sa fiu in scaunel, sa porneasca masina si eu ... am program de nani."

Asta ar trebui sa spuna Baby....  A functionat mereu, ca "tranchilizant", la durere, oboseala, nervi, colici (noroc ca n-am prea avut)... Iar pentru vacante, a fost o adevarata binecuvantare, plecam oricind, oriunde fara teama. Sau poate tocmai acesta sa fie motivul, ca avea numai citeva luni cind am plecat in prima vacanta. Si apoi am tot repetat, drumuri mai lungi sau scurte, important era sa fie cit mai dese.


miercuri, 23 mai 2012

Noaptea Muzeelor 19 mai 2012

Sambata seara am profitat de ocazia oferita de "Noaptea Muzeelor" si am luat la pas istoria dobrogeana.  Am vizitat Muzeul de Marina si Muzeul de Istorie si Arheologie Constanta. La Muzeul de Marina am vazut si o reprezentatie a fanfarei marinei.
 Bineinteles ca si eu si Gabi am fost mai incintati de Muzeul de Marina, in schimb tati sint convinsa ca ar mai fi petrecut - pentru a nu stiu cita oara - ceva timp, in Muzeul de Istorie.









miercuri, 16 mai 2012

Croaziera


 Pina anul acesta nu am indraznit sa plecam in vacantele petrcute in alta tara cu Gabi. Anul acesta, pentru ca mi-am indeplinit un vis, de a pleca intr-o croaziera, am vrut sa fie si el partas. Si bine am facut!
  Am fost plecati intr-o croaziera de 8 zile, de-a dreptul superba. Am fost plecati cu MSC Magnifica, si am petrecut 2 zile in Italia - Bari si Venetia, una in Grecia - Katakolon (Olimpia), 2 zile in Turcia - Izmir si Istanbul, si una in Croatia - Dubrovnik.
 In Bari am mai stat citeva zile, sa ne adunam fortele inaintea intoarcerii acasa.
Nu pot descrie decit cu un cuvint: superb.