duminică, 30 martie 2014

In familie la aer...






Am prins o zi frumoasa de week-end si am iesit la aer. Cine a fost cel ami incintat?!? Gabi...  Are atit de inradacinata notiunea de familie... si se bucura de momentele de calitate impreuna. Am baut o cafea... dar o cafea placuta, intr-o duminica afara, pe o vreme senina de primavara.



Finalul zilei a fost insa superb, cind Gabi incercind sa duca toata gasca la noi acasa, ii mituia cu gogosi facute de mine...numai de=-ar veni acasa. Credeti ca a putut sa-l refuze cineva?




sâmbătă, 29 martie 2014

mami, giugiuleste-ma

 vem aproape 6 ani...si inca mai vrem "giugiulit"


 Cu fiecare luna care trece ma astept ca giugiuleala noastra, sa se rareasca. Alintatura asta...gidilat-o / zdruncinat / pupat... o avem in program de cind se intorcea ca o clatita. Cind molfaia suzeta. A crescut si inca mi-e drag sa-l pup pe git, in spatele urechii si sa-l gidil bine de tot. Risul lui ma face atit de fericita!

luni, 24 martie 2014

Baile Felix sau tuni la bai, fara griji si nevoi :)












Hai hui la drum... S-a hotarit tuni, cu prietenele ei, sexogenare sa plece la bai. Fara copii, nepoti sau griji.
   Doar ca socoteala de acasa nu se prea potriveste cu cea din targ. Si uite asa, doua perechi de copchii, cu nepoti cu tot ne hotarim sa mergem peste tinerele doamnite plecate la bai. Erau 4, cu noi5...ne-am adunat de un grup frumusel.
 Asa ca am stat la Baile Felix, intr-un hotel din secolul trecut, dar cu bai si proceduri si tratamente si masaje...hhhmmmm.... N-a fost rau deloc.
 De acolo, a fost chiar simlu sa ne si plimbam. Eram suficiente numai noi sa inchiriem un microbuz, sa vedem, Pestera Ursilor, superba Oradea si chiar o excursie de o zi in Budapesta.
 Legat de Budapesta...raman la impresia anterioara...superb oras, pacat ca e populat. Nu mi-s chiar dragi...de fapt nu ei, ci felul in care sintem noi tratati de ei.
 In fine...per total...o vacanta superbaaaa

baschet...un an de joc / joaca



 Avem un an de cind jucam baschet. Inca mare parte din ora este incalzire si antrenament, iar ultimele minute sint joc, insa dupa un an de zile inca este ferciit cind e ziua de baschet.
 Mergem lunea si miercurea...zile pe care le asteapta cu nerbadare. Si chiar functioneaza santajul in caz extrem. Pe principiul "ai baschet...nu faci..."... Si merge...face...
S-a imprietenit cu cei de acolo. Isi stie colegii si ii recunoaste in alte locatii, mindrindu-se ca sint colegii lui de baschet.
 ... "am jucat excelent, nu, mami?"... "m-am luptat [entru minge, ai vazut?"...

duminică, 16 martie 2014

Vine vremea de parc...





A venit primăvara...asa ca pe jos, plimbări în parc. Am așteptat cu atâta nerăbdare sa ne plimbărim, sa ne jucam...asa ca De acum pitici și parc. 

sâmbătă, 15 martie 2014

tunsoarea mea noua





M.am tuns scurt. Foarte scurt. Gabi: mami ești frumoasa, te iubesc mult, dar vreau parul lung, îmi plăcea mai mult.

la mulți ani, Cezar!






Mama, haide sa.mi faci poza cu noua mea prietena.... Și mami merge, iar Gabi, zbang,.mina după git!

a ieșit soarele

După ce am avut o primăvară ploioasa, precum o toamna, în sfârșit, a ieșit soarele. Asa ca parcul...era atit de aglomerat...
 Ne.am luat rolele, eu și gabi, pe tați, sa ne susțină și hai afara.
Mami a căzut de pe banca, mi.au alunecat picioarele după ce m.am încălțat și pot, jos. Vinovatul: tați. Ca nu m.a ținut.... Hmmm...am scăpat. Gabi povestea: "tati n.a fost în forma azi, a căzut mami".




marți, 4 martie 2014

Teatru de papusi cu becuri arse...





Pentru ca am fost provocati al gradinita sa adunam becuri arse, in vederea reciclarii, ne-a venit ideea de a le picta si a ne juca cu ele.
A iesit o piesa de teatru pe toata cinstea, mai ales ca personajele n-au fost fixe, iar sccenariul s-a scris pe masura ce se juca piesa.
 Am avut personaj pozitiv, personaj negativ, un cavaler care salveaza o printesa frumoasa, dar si un balaur care vrea sa le faca rau. In spatele cearceafului a fost o adevarata drama.