luni, 21 martie 2011

Cum intindem noi rufele





Postarea asta a venit in urma unei discutii cu o prietena, ea fiind foarte amuzata de felul in care facem noi treaba acasa.
Rufele la spalat de alege mami, functie de culoare si textura. Masina isi face singurica treaba si ne avertizeaza cind termina. Atunci intreaga familie e la apel, sa le intindem









Circuitul e: tati le scoate din masina si le scutura, Baby le preia si fugutza cu ele in balcon la mami, care le intinde (prinde cirligele) si titirezul fuge rapid inapoi la tati care ii da o alta rufa numai buna de intins.








Sa nu spuneti ca exploatam copilul, desi pare... ca alearga si depune cel mai mare efort, dar a fost alegerea lui. Cum sa se joace, iar noi sa facem ceva fara el... chiar si treaba casnica.









Chiar si la strinsul lor e de ajutor. Le impachetam impreuna si tati le pune la locul lor.
Sa nu-l compatimiti nici pe tati, ca-l ajutam si pe el, daca schimba vre-un bec sau repara ceva. sintem in "gramada organizata", cum spune el.

(ps. mama ce burta am... cred ca lipsa de miscare isi spune cuvantul... sau o fi aparatul foto de vina :) )


Urmeaza: cum facem prajituri si mincare toti.


5 comentarii:

  1. Am recitit postarea si m-am amuzat... ce inspirata sint... sau lipsita de inspiratie. Insa e atit de greu sa aduni in citeva randuri ce ti-a placut / impresionat sau stirnit o reactie mai de anvergura. In fiecare zi mi se pare ca ceea ce face Gabi sau noi impreuna e notabil, ca doar e ceva nou, e ceva placut si ... uite asa din banalitatea faptelor cotidienta, foate usor pot parea deosebite, notabile - cel putin pentru mine / pentru noi.
    Invatatm toti trei sa traim impreuna, sa convietuim, sa daruim si sa primim ... ceea ce pentru noi - implicati direct - chiar pare deosebit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Te inteleg din tot sufletul si personal,admir mamicile care in ciuda putinului timp,isi gasesc momente sa scrie despre puii lor!
    Cand va creste Baby mare,ai sa vezi ce mandru va fi de tine!In plus,stiu sigur ca aceste randuri ii vor da o temelie solida in viata!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult.
    Sper sa aiba o temelie solida, sper sa il pot invata ce e bine si ce e rau, sper sa-i arat cit de multe pot si sa-l invat tot ce stiu si chiar mai mult, sper sa iubeasca si sa fie iubit, sper sa respecte si sa fie respectat. Dar cel mai tare, ma rog sa fie sanatos.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Alina! Ma numesc Gabriela si sunt o fosta colega de liceu cu Mihai:-)Ma bucur sa aud ca sunteti bine iar Gabi a crescut atat de maricel:-)Am incercat sa dau de voi pe facebook... ar fi tare bine daca v ati inscrie si voi acolo ca sa mai vad si eu poze cu voi si in special cu bebe...Saluta din partea noastra pe Mihai, un pupic lui Gabi si nu in ultimul rand imi pare bine de cunostinta Alina:-)

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Gabriela, i-am transmis mesajul tau lui Mihai, cum va avea timp iti va raspunde... la capitolul comunicare - corespondenta eu stau ceva mai bine :) (Mihai, stii ca am dreptate, nu?).
    Recent Tibi spunea ca v-ati conversat si ca restabilise legatura cu tine, daca nu fac confuzii.
    Ne bucuram ca esti bine si te mai asteptam sa vezi nazdravaniile printului nostru.
    Esti mamica sau viitoare mamica?

    RăspundețiȘtergere