sâmbătă, 25 iunie 2011

Capsune invelite in ciocolata

Cum in familie avem mari consumatori de ciocolata, m-am hotarat sa fac capsune invelite in ciocolata.

Ingrediente

- 200-300 g ciocolata
- 10 - 15 capsune (sa nu fie prea moi)










Mod de preparare

Capsunele se spala bine si se pun pe prosoape de hartie sa se scurga apa de pe ele. Se infige o scobitoare de sus in jos, pe la codita care nu se elimina la spalare.


Ciocolata se taie in bucati cat mai mici si se pune intr-un recipient ce se aseaza peste un altu in care s-a pus anterior apa si s-a pus pe aragaz la foc mic.




Se trec capsunele prin ciocolata si se aseaza intr-o tava mai mare care anterior a fost acoperita cu hartie de copt.












Dupa ce s-a intarit ciocolata, se baga la frigider pentru cel putin jumatate de ora.
Pofta buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu