marți, 6 martie 2012

Martisorul de la Gabi - 1 Martie


Asa arata primul martisor facut de Gabi. Pentru cateva secunde mi-am tinut respiratia.

 Am baiat mare, n-are nici 4 ani, dar e baiatul meu frumos, destept si iubit. Nu mi-am inchipuit niciodata ca dragostea mamei fata de copil poate avea asemenea profunzime, ca sacrificiul poate fi suprem, ca ziua e de vara, chiar daca nametii sint de 30 cm afara.

 Cred ca sint nebuna, cred ca nu identific bine dragostea pe care trebuie sa o poarte o mama, baiatului ei. Stiu doar ca universul meu si toata viata mea actuala ii sint dedicate lui. Stiu si cred ca nu e bine, stiu si cred ca va trebui sa nu triesc prin el, poate doar pentru el.. insa il iubesc atit de mult! Fiecare lacrima a lui ma doare, chiar si acelea varsate atunci cind e pedepsit (norocul meu e ca nu o cere prea des).

Ma gindeam ca ma pot declara o mama implinita. E un copil atit de bun. Mereu a fost intelegator - sper timpul sa nu ma contrazica. N-am avut probleme cu somnul, cu mancatul, cu atitudinea sau comportamentale. E sensibil, poate cam mult ptr. un baietel (asa spun unii), dar e puiul meu iubit si ador asta la el.

 Te iubesc mult, Baby meu!

3 comentarii:

  1. Abia astept sa am aceleasi sentimente pe care le traiesti tu Alina. Sa-ti traiasca ingerasul si sa te bucure in fiecare zi pentru tot restul vietii.
    Flory Hender

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos. Este asa emotinant cand iti da puiul tau un martisor sau o felicitare facute chiar de el... La multi ani, Alina!

    RăspundețiȘtergere
  3. Flory, nu mai ai mult! Iti doresc o nastere usoara, un pui sanatos si minacacios! as spune ca un copil cel putin la fel ca Gabi (uaor de crescut)!

    Angi, multumesc asemenea! Printesa ta nu ti-a facut surprize? Nu cred... delicata ta!

    RăspundețiȘtergere