duminică, 12 iunie 2011

Bruschete "a la tati"

Bruschete "a la tati"

Se fac repede și relativ ușor. Se folosesc ingrediente uzuale ce se găsesc în orice gospodărie. Rezultatul final este extraordinar. Vă invit să încercați.

Ingrediente

- câteva felii de pâine (de preferat rotundă)
- 3 căței de usturoi
- ulei de măsline
- sare
- 3 roșii
- 2 castraveți proaspeți
- 2 castraveți murați
- 5-6 feliuțe de caizer
- 20măsline
- cașcaval






Mod de preparare


Se opăresc, se decojesc și se taie cubulețe mici roșiile după care se taie tot în cubulete cât mai mici, castraveții, carnea, măslinele și se rade cașcavalul. Se pisează usturoiul și se amestecă cu puțin ulei de măsline, sare și zeamă de la roșiile tăiate cubulețe. Feliile de pâine se dau la cuptor la temperatură cât mai mare sau la microunde pe grill. După ce s-au rumenit se scot și se ung cu compoziția făcută cu usturoi și se pun deasupra ingredientele mărunțite care sunt acoperite cu cașcaval ras și se dau la cuptor încă puțin până când cașcavalul se topește și uneste compoziția de pe feliile de pâine după care se scot și se ornează cu puțină verdeață pentru impresia artistică și se servesc calde.











Timp de preparare 20-30 min
Complexitate minimă
Gust desăvârșit







Poftă bună

4 comentarii:

  1. Sa vezi ce gust au... Sa il si laud :) Ni le serveste in we dimineata sau ca cina cind iesim cu voi (cu fetele si picii) si venim lihniti acasa - ca nu va prindem mereu pe voi cu biscuiti sa ne potoliti foamea.
    Pup.

    RăspundețiȘtergere
  2. mmmmm, ce bine arata!!! salivez....

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu saliva... in citeva minute sint gata. Plus ca au trecere si la pici. Gabi, cit ii e foame musca mormal, cind aproape se satura incepe si culege ce-i place sau pe ce i se puna pata, ba sunca, ba rosia.

    RăspundețiȘtergere