joi, 2 iunie 2011

Rosu in gat sau raceala

Sintem putin bolnaviori. Pe linga disperarea noastra, mers la dr la homeomed, chemat dr lui de familie acasa, se adauga si disperarea copilului chinuit sa stea in casa. Sta de 2 zile in casa si deja nu mai vrea. Si cind spun sta in casa, nu va imaginati ca sta singurel, ca nu se juaca sau ca nu facem o activitate sau alta impreuna.
 Asa ca aseara am vrut sa-l imbunez cu un bobo, lui care ar face orice treaba pentru a primi meritatul premiu.
 Astfel ca i-am dat bobo si urmind dialogul legat de iesitul afara "hai mami atara", vrind sa arunc pisica in curtea vecinului i-am spus "sa vedem ce spune tati, daca putem". Iar replica lui ne-a topit pe amindoi "ii dau bobo sa iesim afara".
 Ar fi renuntat la una din placerile lui cele mai mari ca sa iesim... Asa ca ne-am imbarcat si am iesit din casa.

2 comentarii:

  1. Nasol cu racelile astea. Oricum, acum este cald, nu cred ca este un capat de tara daca iese pe-afara. Numai sa nu imparta raceala si cu alti copii :) Insanatosire grabnica.

    RăspundețiȘtergere
  2. multumim mult!
    Ne-am insanatosit, a fost a doua lui raceala in 3 ani. nu l-as fi dus la copii, insa nu stiam daca ii face lui bine sau nu iesitul afara. Am mai auzit la mamici mai patite, cum ca e bine la raceli / viroze sa-i tii in casa, ca e temp constanta. Iti dai seama ca noi am iesit, nu?
    Daca mai statea o zi in casa il imbolnaveam mai rau.
    Multa sanatate si numai bine.

    RăspundețiȘtergere