vineri, 20 ianuarie 2012

bun venit 2012

La multi ani, 2012! ... asa trebuia sa incep prima postare pe anul asta!

 N-am avut timp, n-am avut inspiratie, n-am reusit... insa niciodata nu e prea tirziu.
 Am inceput anul in forta, cu varsat de vant, in forma usoara, fara incidente.

 Sa fac un bilant al anului ce a trecut?!? Bun... Multumesc lui Dumnezeu ca am fost sanatosi, ca am respirat, ca ne-am plimbat, ca am trait bine, ca am avut parte de bucurii si surprize placute. In stilul meu caracteristic, acum nu-mi amintesc nimic neplacut. Or fi fost, dar le-am uitat. Amintiri placute ... multe.
 Gabi a inceput gradinita, am fost in vacante, am avut week-end-uri frumoase, ca la serviciu a fost treaba, deci si bani, ca am margelit, ca mi-am vazut prietenii, ca familia mi-a fost unita si aproape, ca noi n-am avut probleme.

 Pentru 2012 ... imi doresc multe. Mai presus, sa fim sanatosi. Iar pe linga... am o multime de planuri care sper sa se realizeze. Pe cele materiale, le-am insiruit intr-o postare anterioara. Pe cele de suflet ... sa fim uniti si fericiti, sa avem parte de momente frumoase, sa-i avem pe cei dragi alaturi, sa ne plimbam, sa fac margele, sa ne mearga bine la job, sa fie Gabi fericit.


 Noi avem o traditie, proprie familiei noastre, acum dateaza de 5 ani deja, la fiecare Revelion facem o lista cu planurile si dorintele pentru noul an. Fara sa le citim, sa copiem unul de la celalalt, le impaturim frumos si le punem intr-o sosetutza sub brad, iar cind stringem bradul le stringem si le pastram asa pina la Revelionul urmator. In noaptea dintre ani, le scoatem si le comentam. Ce si-a dorit fiecare si cite din dorinte s-au materializat. Asa aflam si mici dorinte nespuse sau planuri care n-am reusit sa le ducem la bun sfirsit. De anul asta am vrut sa-i facem si lui Gabi hartiuta lui. Dorintele au fost citeva si eu le stiuuuuu.... ca trebuia sa le scrie unul din noi. Anul viitor sper ca va fi destul de mare sa inteleaga mai bine procedura.

 Un an plin de bucurii, cu sanatate si fericire!

2 comentarii:

  1. foarte frumos si sanatos!!! sa dea bunul Dumnezeu sa vi se indeplineasca tuturor dorintele puse sub brad pentru anul acesta 2012!!! calde salutari si multi pupici din Moreni!
    Gabriela Zamfirescu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim Gabi. Si voua asemenea. Sa fim sanatosi si iubiti! Te pup si abia astept sa ne revedem! (a trecut mai mult timp decit de obicei de la ultima intilnire)

      Ștergere