miercuri, 30 mai 2012

Nu uita, te iubesc mult!

 Zi de munca... agitatie, nebunie... poate mai mult decit in alte zile.
 Ma suna o prietena, sa ne invite pe la ea. Suna pe telefonul de servici si raspund, desi era biroul plin si nu prea vorbesc lucruri personale de fata cu atita lume. Ma bucur, mai ales ca lui Baby stiu ca-i va face placere invitatia. Formez acasa, sa-i spun ciutanului si dau pe speaker din gresala. Ideea era sa-i spun repede si sa inchid.
 Il anunt ca va trebui s-o asculte pe tuni, pentru ca dupa il voi lua in vizita la prietenul lui. E incintat si arata asta. Dau sa inchid in viteza, la care el: "mami, nu uita, te iubesc mult!".

 Si uite asa timpul s-a oprit pret de cateva secunde in loc... si ma gindesc. Citeva secunde in plus ce pierdeam daca-i spuneam obisnuitul "te pup", "te iubesc" ... ?!?

 Ajungi sa te intrebi, de cite ori economisim citeva secunde sau minute, in locul declaratiilor? Ca stiu ceilalti ca ii pupam sau ne e dor de ei?!?

3 comentarii:

  1. el e motivul pentru care pamantul se roteste

    RăspundețiȘtergere
  2. Suna al naibi de multumitor.
    Toti pierdem din diferite motive, dar uite ca uneori aflam mai mult din greseala.

    RăspundețiȘtergere
  3. E bine cind ni se reaminteste... E bine cind percepem semnalele, cind ne oprim pret de citeva secunde sa ne bucuram... de tot si toate! Bine ar fi, s-o facem cit mai des!

    RăspundețiȘtergere