Ingrediente
- 200-300 g ciocolata
- 10 - 15 capsune (sa nu fie prea moi)
Mod de preparare
Capsunele se spala bine si se pun pe prosoape de hartie sa se scurga apa de pe ele. Se infige o scobitoare de sus in jos, pe la codita care nu se elimina la spalare.
Ciocolata se taie in bucati cat mai mici si se pune intr-un recipient ce se aseaza peste un altu in care s-a pus anterior apa si s-a pus pe aragaz la foc mic.
Se trec capsunele prin ciocolata si se aseaza intr-o tava mai mare care anterior a fost acoperita cu hartie de copt.
Dupa ce s-a intarit ciocolata, se baga la frigider pentru cel putin jumatate de ora.
Pofta buna.
Capsunele se spala bine si se pun pe prosoape de hartie sa se scurga apa de pe ele. Se infige o scobitoare de sus in jos, pe la codita care nu se elimina la spalare.
Ciocolata se taie in bucati cat mai mici si se pune intr-un recipient ce se aseaza peste un altu in care s-a pus anterior apa si s-a pus pe aragaz la foc mic.
Se trec capsunele prin ciocolata si se aseaza intr-o tava mai mare care anterior a fost acoperita cu hartie de copt.
Dupa ce s-a intarit ciocolata, se baga la frigider pentru cel putin jumatate de ora.
Pofta buna.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu