luni, 11 aprilie 2011

La multi ani, Baby!

La multi ani, puiul meu drag!

Au trecut 3 ani, trei ani minunati de cind ai aparut in viata nostra. Iti doresc sa fii sanatos, sa ai parte numai de bucurii. Mami si tati sint aici si vor fi mereu linga tine. Esti sufletul nostru si intreaga noastra viata ti-o daruim.
 Nu-mi pot imagina fericire mai mare decit aceea de a fi parinte. Daca inainte ma bucurau concediile, iesirile si maririle de salariu, acum fericirea suprema e sa te stiu bine, sa te vad zambind si fericit.
 Acum abia imi inteleg parintii, cind se declarau multumiti si fericiti daca eu zimbeam si eram multumita. Aud folosita expresia "sacrificii pentru copii", mi se pare atit de gresit formulata. Nu sint sacrificii, sint declaratii de iubire. Cind iti vezi fericit puiul, nu exista implinire mai mare. Chiar daca costa bani, timp sau energie. Asa am fost crescuta si n-a fost rau, asa vreau sa creasca si Gabi.
 Imi vad prioritatile actuale si nu mai seamana deloc cu cele de acum 4-5 ani. ma vad pe mine si nu ma recunosc. Desi nu eram chiar topita dupa copii, acum imi dau seama ca orice gest sau mimica a lui Gabi inseamna ceva, iar ceva-ul acela vreau sa-l stiu, sa-l simt.
 Ma bucur ca avem o familie unita, ma bucur ca ai parte de iubire, ma bucur ca ai 2-3 petreceri de ziua ta. Ca tuni, tutzi, tutzu, Coca, George, Marius, Alina, mami si tati  se mascaresc la unison ca tu sa te simti bine si iubit.
 Sper sa am energia si puterea sa te cresc mare, sa te educ, sa te ajut si sa fiu linga tine cind iti vei croi un drum in viata. sper sa gasesc sfaturile cele mai bune. Sper sa am intelepciunea de a te ghida cum e corect si echitabil. Sper sa devii ceea ce-ti vei dori, sa ai un echilibru interior si o baza solida de acasa. Vreau sa imi vad nepotii si pe tine adult.
 Te iubim mult, pui drag!

4 comentarii:

  1. Acum le incarc. Le pun si in album si citeva aici. Va pupam.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mai spui ca nu te pricepi la vorbe... Va pupam!

    RăspundețiȘtergere
  3. Angi, pai nu prea. Noroc ca nu recitesc la sf. sa vad de cite ori ma repet sau cum sar de la una la alta.
    Importanta e ideea. Iar aici am voie si culmea ca-mi gasesc si timp.

    Va pupam si ne vedem curind. :)

    RăspundețiȘtergere